ШАМПАНСКО И МРАМОР В КУХНЯТА

Апартамент „Канела“

Шампанско и мрамор в кухнята е дизайн на кухня в едностаен апартамент „Канела“, за чийто основен ремонт ви разказахме подробно в тази публикация. В нея можете да видите и галерия с подбрани снимки на целия апартамент.

Едностаен апартамент „Канела“ беше предвиден да се отдава под наем. Водещите изисквания на клиента бяха обзавеждането на кухнята да бъде функционално, издръжливо на дълготрайна употреба, както и сравнително нискобюджетно.

Шампанско и мрамор в кухнята

По тази причина се спряхме на идеята кухнята да бъде изработена напълно от ПДЧ, със стъклени витринки и открити рафтчета. Кухнята е малка, Г-образна, в цвят шампанско за корпуса и лицето, и с работен плот/гръб мрамор. Сравнително ниската цена на материала компенсирахме с високо качество на изработката и елегантен дизайн на кухнята.

Красиви хромирани елементи – дръжки, водобранна лайсна и рейлинг система за висящи кухненски аксесоари – подчертават дозата лукс във външния вид на кухнята. Мивката и смесителя, както и вградените кухненски електроуреди са на фирма ТЕКА – като гаранция за отлично качество.

Мястото за съхранение на домакинска посуда и прибори е добре организирано и лесно за достъпване. Чекмеджетата са оборудвани със система за пълно изтегляне и плавно движение, а на вратичките са поставени панти с плавно движение.

Безшумна пералня Gorenje с инверторен мотор и хладилник Samsung с No Frost система допълват визията на тази семпла, но красива и удобна кухня.

Разгледай още дневни и кухни