ШАМПАНСКО И МРАМОР В КУХНЯТА

Апартамент “Канела”

Представяме ви проектът за дизайн на кухнята в едностаен апартамент “Канела”, за чийто основен ремонт ви разказахме подробно в тази публикация. От нея ще разберете и какви са предимствата да наемете интериорен дизайнер, особено ако не знаете как (или не искате) сами да планирате и организирате всички необходими процеси и подизпълнители.

Едностаен апартамент “Канела” беше предвиден да се отдава под наем. Затова, водещите изисквания на клиента бяха обзавеждането на кухнята да бъде функционално, издръжливо на дълготрайна употреба, както и сравнително нискобюджетно.

Шампанско и мрамор в кухнята

По тази причина се спряхме на идеята кухнята да бъде изработена напълно от ПДЧ, със стъклени витринки и открити рафтчета. Кухнята е малка, Г-образна, в цвят шампанско за корпуса и лицето, и с работен плот/гръб мрамор. Сравнително ниската цена на материала компенсирахме с високо качество на изработката и елегантен дизайн на кухнята. 

Красиви хромирани елементи – дръжки, водобранна лайсна и рейлинг система за висящи кухненски аксесоари – подчертават дозата лукс във външния вид на кухнята. Мивката и смесителя, както и вградените кухненски електроуреди са на фирма ТЕКА – като гаранция за отлично качество.

Мястото за съхранение на домакинска посуда и прибори е добре организирано и лесно за достъпване. Чекмеджетата са оборудвани със система за пълно изтегляне и плавно движение, а на вратичките са поставени панти с плавно движение. 

Безшумна пералня Gorenje с инверторен мотор и хладилник Samsung с No Frost система допълват визията на тази семпла, но красива и удобна кухня.

Разгледай още дневни и кухни