ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ОТ СТУДИО DY’SIGN

Студио DY’SIGN предоставя професионални консултантски услуги в сферата на вътрешния дизайн, проектирането на мебели по поръчка, авторски контрол и организиране на ремонтни и монтажни дейности за обекти както в София, така и извън нея.

Предлагаме индивидуални решения за функционалното зониране и естетическото оформление както на цели апартаменти и офисни пространства, така и на отделни помещения в тях, без минимална квадратура за поръчка.

Специално разработените от нас пакети за вътрешен дизайн включват всички необходими компоненти от един идеен или работен проект. Избирайки някой от така предложените варианти, вие може да сте сигурни, че ще получите професионална услуга на най-добра цена, независимо от това дали проектираме отделно помещение или цял апартамент. 

Пакет BASE

– професионална консултация

– заснемане на обекта

– функционално зониране

– интериорни визуализации

Пакет PROJECT

– професионална консултация

– заснемане на обекта

– функционално зониране

– интериорни визуализации

+ бюджет на проекта

+ РАБОТНИ ЧЕРТЕЖИ

Пакет FULL

– професионална консултация

– заснемане на обекта

– функционално зониране

– интериорни визуализации

– бюджет на проекта

– работни чертежи

+ АВТОРСКИ НАДЗОР

Проект BASE

Проект BASE е важен етап от интериорния дизайн, без чието изпълнение не може да се пристъпи към изготвяне на подробните чертежи и детайли, нужни за започване на ремонтните дейности. Започваме с оглед на обекта и неговите особености, взимаме размери, след което изготвяме няколко варианта на функционално зониране на помещението, обсъждаме цветове и материали с вас, и накрая изготвяме няколко първоначални визуализации на целия обект или част от него, за да добиете представа как ще изглежда. Създаването на една добра основа за вътрешен дизайн Ви гарантира бързото и успешно реализиране на целия проект. 

Проект PROJECT

Проект PROJECT допълва работата по проект BASE с изготвянето на детайлен бюджет на проекта, както и с изготвянето на всички необходими чертежи и детайли за него – електро и слаботокова инсталация, осветление, отопление, ВиК, план преустройство и разпределение на стени, план на окачени тавани, както и ниши от гипсокартон. Всички чертежи са внимателно оразмерени и придружени с легенда и пояснения към изпълнителите. Проектираме мебелите, които ще се създават по поръчка и изготвяме лист с информация откъде могат да бъдат закупени останалите елементи от обзавеждането – цена, производител и пр.

Проект FULL

Проект FULL е логичното допълнение към проекти BASE и PROJECT. С проект FULL ние организираме всички заложени строително-монтажни и довършителни работи, като следим внимателно за тяхното прецизно изпълнение. Осъществяваме редовно присъствие и контрол както при извършването на строителните работи, така и при монтажа на ключови за обекта настилки или мебели, като реагираме своевременно при непредвидени ситуации с цел точно изпълнение на заложените идеи в проекта.

БОНУС – ОТСТЪПКА

БОНУС независимо от това, кой пакет за изпълнение сте избрали, ние Ви предлагаме отстъпки при поръчка на корпусна и мека мебел, плочки и санитария за баня, кухненски електроуреди и аксесоари от нашите партньори – водещи производители и търговци в цялата страна.

Вижте кои са основните етапи на работа в интериорния дизайн:

 • Начална консултация

  Запознаване с клиента, неговите изисквания и очаквания към проекта. Сключване на договор.

 • Заснемане на обекта

  Оглед на място и установяване на точните размери и характеристики на обекта.

 • Функционална схема

  Представяне на различни възможности за разположение на мебелите в пространството.

 • Идейна концепция

  Избор на интериорен стил, цветова схема, основни материали, елементи на обзавеждането и декорацията.

 • Цветни решения и 3d модели

  Изграждане на 3D модел и изготвяне на фотореалистични визуализации, илюстриращи интериорното решение.

 • Работни чертежи

  Изработване на пълен комплект прецизни планове, разгъвки и детайли за изпълнение на проекта.

 • Бюджет на проекта

  Изготвяне на детайлна количествено-стойностна сметка за изпълнение на проекта.

 • Връзка с подизпълнители

  Организиране на детайлите по изпълнение на ремонтните дейности от квалифицирани специалисти.

 • Авторски контрол

  Инструктиране на подизпълнителите и проследяване на работата им за прецизно изпълнение на одобрения проект.

 • Поръчка на мебели и аксесоари

  Организиране на детайлите по поръчка, доставка и монтаж на елементи на обзавеждането и декорацията.

Изпратете ни вашето ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН , за да Ви предоставим индивидуална оферта за вътрешен дизайн на Вашето помещение, апартамент или офис.

На посочените КОНТАКТИ можете да научите повече подробности за процеса на проектиране и реализиране на интериорен дизайн. Нашите специалисти са на ваше разположение за всякакви допълнителни въпроси, които ви вълнуват!