Ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла

Детска стая Искра

Предлагаме ви комплект мебели – ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла, изключително подходящи за обзавеждане на стая за малки госпожици. Цветовете са явор и тъмночервено ПДЧ, комбинирани с красиви дръжки – розички за акцент.

Всяко гардеробче се състои от две чекмеджета, една основна част с място за висящи дрехи, и една горна част с рафт по средата. Двете гардеробчета са свързани с рафтове и малко бюро с чекмедженца.

Бюрото е идеално за рисуване и писане на домашни, а рафтовете над него са предназначени за съхранение на книги и всякакви любими предмети.

Тъй като стаята е за две деца, в нея има и още едно, ъглово бюро с чекмеджета и етажерка. Както на ъгловата етажерка, така и на стената зад малкото бюро в гардероба има място за поставяне на корково табло – за изложба на рисунки, грамоти и медали, за бележки и учебни програми.

Ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла

Две ъглови единични легла с ракла за завивки допълват интериора на тази светла момичешка стая. Всяко от тях е с повдигащ механизъм и еднолицев матрак с размер 82/190см, под който се открива просторно място за прибиране на всякакви предмети и играчки. Раклата е със сваляща се вратичка и възможност за поставяне на часовник или настолна лампа върху нея.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN

Разгледай още детски стаи