Ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла

Предлагаме ви комплект мебели – ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла, изключително подходящи за обзавеждане на стая за малки госпожици. Цветовете са явор и тъмночервено ПДЧ, комбинирани с красиви дръжки – розички за акцент.

Двоен гардероб с бюроВсяко гардеробче се състои от две чекмеджета, една основна част с място за висящи дрехи, и една горна част с рафт по средата. Двете гардеробчета са свързани с рафтове и малко бюро с чекмедженца.

Бюрото е идеално за рисуване и писане на домашни, а рафтовете над него са предназначени за съхранение на книги и всякакви любими предмети.

Ъглова етажерка с бюро

Тъй като стаята е за две деца, в нея има и още едно, ъглово бюро с чекмеджета и етажерка.

Както ъгловата етажерка, така и малкото бюро предлагат място, в което може да се сложи корково табло – за изложба на рисунки, грамоти и медали, за лепене на бележки и учебни програми.

Две ъглови единични легла с ракла за завивки допълват интериора на тази светла момичешка стая. Те са с повдигащ механизъм на еднолицевия матрак с размер 82/190см. Под него се открива просторно място за прибиране на всякакви дребни предмети и играчки.

Раклата за завивки е със сваляща се вратичка и възможност за поставяне на часовник или настолна лампа върху нея.

Ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN