Ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла

Предлагаме ви комплект мебели – ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла, изключително подходящи за обзавеждане на стая за малки госпожици. Цветовете са явор и тъмночервено ПДЧ, комбинирани с красиви дръжки – розички за акцент.

Двоен гардероб с бюроВсяко гардеробче се състои от две чекмеджета, една основна част с място за висящи дрехи, и една горна част с рафт по средата. Двете гардеробчета са свързани с рафтове и малко бюро с чекмедженца. Бюрото е идеално за рисуване и писане на домашни, а рафтовете над него са предназначени за съхранение на книги и всякакви любими предмети.

Ъглова етажерка с бюро

Тъй като стаята е за две деца, в нея има и ъглово бюро с чекмеджета и етажерка, с достатъчно място за лаптоп, учебници, книги, снимки в рамки и т.н. Както ъгловата етажерка, така и малкото бюро предлагат много място за излагане на показ на рисунки, грамоти, дипломи и медали, за лепене на бележки и учебни програми.

Две ъглови единични легла с ракла за завивки допълват интериора на тази светла момичешка стая. Ъглови легла с раклаТе са с повдигащ механизъм на еднолицевия матрак с размер 82/190см. Под него се открива просторно място за прибиране на всякакви дребни предмети и играчки. Раклата е със сваляща се вратичка и възможност за поставяне на часовник или настолна лампа върху нея.

Можете да поръчате показаните мебели като комплект или всеки от тях поотделно, като цветовете им зависят от вашия вкус. Размерът им също може да търпи корекции спрямо вашето пространство.

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Ъглова етажерка с бюро, гардероб и две легла”. Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN.

Галерия с 3d визуализации

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

A ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!