Детско двуетажно легло със скрин и ракла

Представяме ви един проект на детско двуетажно легло за момиченце със скрин и ракла, който нарекохме “Детска стая Кръгове”. Нека ви разкажем малко за него – двуетажното легло е предназначено за момиченце, което скоро ще тръгне на училище. На стаята му предстои да се направи ремонт, като ще се запазят гардероба и бюрото, но има нужда от нови легла за момиченцето и неговата баба, както и от допълнително легло, което обичайно ще стои скрито и ще се вади в случай на гости с преспиване. Детско двуетажно легло с ракла под негоКогато скритото легло не се ползва, раклата може лесно да бъде преместена под двуетажното легло.

Стълбичката също е интересна – от вътрешната и страна сме предвидили вратичка, за достъп до сезонни якета и палта, а от външната и страна до тях не може да се стигне, тъй като там е мястото на бюрото. Все пак, от външната страна на стълбичката има място за книги, учебници и играчки, които могат да бъдат скрити зад вратички или пък да бъдат подредени на откритите рафтове. В случай, че раклата стои под двуетажното легло, гардеробчето или едното чекмедже на леглото не могат да се отварят, но раклата винаги може да се придвижи напред, тъй като разполага с колелца, а и не е много голяма.

Скринът в тази детска стая е съвсем обикновен, като изключим факта, че той всъщност не е предназначен за нея. Ние обаче сме го сложили тук, за да ви дадем още една идея за обзавеждане на детска стая, която би могла да ви е от полза. Детска стая_КръговеСкринът се състои от 3 еднакво дълбоки чекмеджета – за спално бельо и дрехи, а най-горното чекмедже е по- плитко и е разделено на три вътрешни отделения – за козметика, бижута и малки момичешки дреболийки.

За материал на корпуса на леглата, стълбичката, раклата и скрина сме заложили боядисан в бяло и фрезован МДФ, а за парапетите и подпорите на леглото ще бъде използван и масив. Височината на стъпалата на стълбичката специално сме я съобразили с удобството на момиченцето, за което е предназначена стаята, а паното на парапета е по изрично желание на неговата майка. 

 

 Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Детско двуетажно легло със скрин и ракла”.  Материал – МДФ и масив, цвят и размери – по желание на клиента, проект – студио DY’SIGN.

 

Галерия с 3d визуализации 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ „ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ“

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!