Синя спалня с гардероб и бюро

Детска стая Калин

Днес ще ви покажем една спалня с гардероб – комплект за спалня от ПДЧ в светъл дървесен цвят и синьо. Това са цветове, много подходящи за детска или ученическа детска стая.

Спалнята е малка, за матрак с размер 120/190см. Разполага с две големи и дълбоки чекмеджета, както и с по две нощни шкафчета от всяка страна на леглото. За по-голяма здравина сме направили страниците от двойно удебелени плоскости ПДЧ, кантирани заедно. 

В допълнение към нея имаме ракла за завивки – една много полезна мебел, която служи не само за облягане. Освен завивките на детето, в нея има още много място за съхранение – резервни одеяла, възглавници за гости, друг вид багаж.

Синя спалня с гардероб и бюро

Гардеробът се състои от няколко части – гардероб за дрехи, етажерка за книги и играчки, бюро с ширина 100см и надстройка над него. Всички части са захванати една за друга, но могат да се разделят, и да се ползват и самостоятелно.

С такъв гардероб пестим много място в стаята. Той е една отлична възможност дрехите, играчките и учебниците на детето да бъдат винаги прибрани, а то да има място за учене на уроци и за работа с компютър.

Можем да изработим целият комплект спалня с гардероб и за вас, като се съобразим с особеностите на вашето пространство, както и индивидуалните ви предпочитания за цвят и материал. 

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN

Разгледай още детски стаи