Синя спалня с гардероб и бюро

Днес ще ви покажем една спалня с гардероб – комплект за спалня от ПДЧ в светъл дървесен цвят и синьо. Това са цветове, много подходящи за ученическа детска стая, а защо не и за по – възрастни хора, които носят младежкото в себе си….

Спалнята е малка, в случая с размер 120/190см, но може да бъде проектирана да бъде и по-широка.Синя спалня без завивка Разполага с по два броя чекмеджета, както и с по две нощни шкафчета от всяка страна на леглото.

В допълнение към нея имаме ракла за завивки – една много полезна мебел, която служи не само за облягане. В нея, освен завивките на вашето дете можете да държите резервни одеяла или възглавници за гости. 

Като допълнение към леглото сме показали гардероб, състоящ се от  гардероб, бюро и надстройка. Той може да бъде поръчан както самостоятелно, така и в комбинация със спалнята. Гардероб в синьо

С гардероб като този пестим много място в стаята. Той е една отлична възможност дрехите, играчките и учебниците на детето да бъдат винаги прибрани, а то да има място за учене на уроци и за работа с компютър.

На откритите рафтове на етажерката могат да бъдат поставени книги, глобус, снимки в рамки или предмети, които детето само е изработило или които са важни за него.   

 Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Синя спалня с гардероб и бюро”.  Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN.

Галерия с 3d визуализации

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом! 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ