Синя спалня с гардероб и бюро

Детска стая Калин

Синя спалня с гардероб и бюро е подходяща както за детска стая, така и за спалня. Състои се от малка спалня от ПДЧ, за матрак с размери 120/190см, и гардероб в комплект с бюро, в светло дървесно и синьо. Цветовете, показани тук са предназначени за момче, но могат да бъдат променени по ваш вкус, за да ги направите подходящи и за момиче.

Леглото разполага с две големи и дълбоки чекмеджета, както и с по две нощни шкафчета от всяка страна на леглото. За по-голяма здравина сме направили страниците от двойно удебелени плоскости ПДЧ, кантирани заедно.

Захванали сме леглото към ракла, в която прибираме спалните завивки. В нея има още много място за съхранение на резервни одеяла и възглавници за гости. Тъй като вратата на раклата се отваря надолу към матрака, отгоре въху раклата можете да сложите настолна лампа, или да подредите красиви сувенири. Удобна е за облягане, когато четете, или просто си почивате.

Синя спалня с гардероб и бюро

Гардеробът се състои от няколко части – гардероб за дрехи, етажерка за книги и играчки, бюро с ширина 100см и надстройка над него. Всички части са захванати една за друга, но могат да се разделят на отделни модули, и да се промени конфигурацията на сглобяване, както и да се ползват самостоятелно.

С такъв гардероб пестим много място в стаята. Той е една отлична възможност дрехите, играчките и учебниците на детето да бъдат винаги прибрани, а то да има място за учене на уроци и за работа с компютър.

Можем да изработим целият комплект спалня с гардероб и за вас, като се съобразим с особеностите на вашето пространство, както и индивидуалните ви предпочитания за цвят и материал.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN

Разгледай още детски стаи