Синя спалня с гардероб и бюро

Днес ще ви покажем една спалня с гардероб – комплект за спалня от ПДЧ в светъл дървесен цвят и синьо. Това са цветове, много подходящи за ученическа детска стая, а защо не и за по – възрастни хора, които носят младежкото в себе си. 

Синя спалня без завивка

Спалнята е малка, в случая с размер 120/190см, но може да бъде проектирана да бъде и по-широка. Разполага с по два броя чекмеджета, както и с по две нощни шкафчета от всяка страна на леглото.

В допълнение към нея имаме ракла за завивки – една много полезна мебел, която служи не само за облягане. В нея, освен завивките на вашето дете можете да държите резервни одеяла или възглавници за гости.

Гардероб в синьо

Гардеробът се състои от  две гардеробни части, бюро и надстройка. С такъв гардероб пестим много място в стаята. Той е една отлична възможност дрехите, играчките и учебниците на детето да бъдат винаги прибрани, а то да има място за учене на уроци и за работа с компютър.

На откритите рафтове на етажерката могат да бъдат поставени книги, глобус, снимки в рамки и всякакви други предмети, които имат значение за детето.

Синя спалня с гардероб и бюро

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN