Двуетажно легло с ниша и етажерка

Представяме ви още един наш проект на детско двуетажно легло за момиченце, този път в комплект с ниша и етажерка. Малко предистория на проекта – апартамент в спокоен софийски квартал, в нова сграда, на който му предстои пълно обзавеждане. Детската стая обаче е обект на специален дизайн и обзавеждане по поръчка – подарък за любимата внучка от нейната баба. Детска стая Божидара_леглоДвуетажното легло е с размер на матрака 100/190/20см, а парапета му наподобява парапета от друг наш проект, но приликите свършват дотук.

Пространството под него не е заето от друго легло, а е оставено да бъде свободно за игра. В единия си край леглото стъпва върху дълбока ниша, в която сме оформили кът за четене или място за сядане. Тази ниша е захваната здраво и за стълбичката, по която детето се качва към леглото. В стълбичката сме скрили няколко чекмеджета, които се отварят с пуш механизъм и предоставят място за съхранение на играчки и пр. В другия си край леглото стъпва върху плитка етажерка, която освен че предоставя допълнителна стабилност на леглото, осигурява и достатъчно светлина към подножието на леглото.

Разбира се, една стая на момиченце не може без гардероб и скрин, както и стая на ученик не може без бюро. Предвидили сме в гардероба да има достатъчно чекмеджета, както и лост за висящи дрехи зад чупещите се врати на гардероба. Особеното на скрина е, че той има 6 чекмеджета и понеже опира в малка колона в ъгъла, това налага част от тях да бъдат с различна дълбочина. 

Бюрото е поставено до скрина, но може да бъде преместено във всеки един момент. Над скрина имаме етажерка – инициал, за която имаше малък спор дали да е Д като галеното име, или да е Б като цялото име на внучката – Божидара. Във визуализациите можете да видите и вариант с Д буквата. 

В цветовете на стаята можете да видите предпочитанията на цялото семейство – лилаво за внучката, пъстро есенно дърво за бабата, бяло за родителите. Къщички за птици и малки рафтчета пред дървото допълват интериора на тази светла детска стая. Резултатът е свеж, впечатляващ и интересен, а реализацията на проекта предстои.

   Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Двуетажно легло с ниша и етажерка”.  Материал – МДФ и масив, цвят и размери – по желание на клиента, проект – студио DY’SIGN.

Галерия с 3d визуализации

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!