Детска стая Алекс

Детска стая “Алекс” се намира в апартамент в новостроящ се блок в кв. Надежда, който има доста объркано разпределение. По проект в апартамента има кухня с дневна – която стана на детска стая, преходна спалня към кабинет – които станаха на дневна с кухня, и детска стая – която стана на спалня.

И така, детска стая “Алекс” е предназначена за момченце на 5г., чиято мечта беше за детска стая в оранжево, и да може да си кани гости с преспиване.

Разгледайте галерията със снимки на проекта “Детска стая Алекс”

Детската стая е с квадратура около 19кв. м., и разполага с предостатъчно площ за сън, учене и игра. Поставени са големи прозорци, които внасят прекрасно естествено осветление, има дори мъничка тераса. Разполага и с достатъчно количество контакти и изводи за таванно осветление.

Ние се съобразихме с част от тях и не правихме големи промени в електроинсталацията. Взехме единствено решение да изведем тока от някои контакти, пред които трябваше да има мебели, посредством твърди връзки върху по-подходящи места.

В стаята поставихме легло за матрак 90/190см, с две чекмеджета под него и плитка ракла за завивки. Раклата ще служи и като нощно шкафче, а над нея има предвиден извод за стенен аплик. До леглото поставихме гардероб, чието разпределение включва няколко чекмеджета, лост за закачалки и рафтове.

До стената с тераската решихме да има още един гардероб, но само с рафтове. Чекмеджетата в този гардероб са предвидени за ученически принадлежности, тъй като до него залепихме бюрото на бъдещия ученик.

Между двата гардероба засега ще има разтегателен диван, за гости. Диванът лесно може да се замени с още едно легло, ако се появи братче или сестриче.

Срещу дивана поставихме етажерка тип къщичка – с рафтове, вратички и чекмеджета за дребни играчки. Обособихме и място за телевизор, по желание на родителите. 

Кликнете на бутона “Виртуална реалност”,  за да видите 360-градусовата панорама на проекта “Детска стая Алекс”

Харесва ли ви нашата детска стая в оранжево? Ние с нетърпение чакаме да дойде момента, когато ще видим мебелите монтирани и реализацията на проекта завършена. А дотогава останете с нас и следете сайта ни за още интересни проекти!

А ако сега обзавеждате детска стая или цял апартамент, свържете се с нас. Ние ще ви направим красив и изпълним проект, ще ви дадем оферта за производство и ще ви помогнем с реализацията. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!

ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ ОТ СТУДИО DY’SIGN

Кухня с остров СилвияDY'SIGN
Красива малка кухня от мдф - колаж