Детска стая Хриси – двуетажни легла за 3 деца

Детска стая Хриси е проект на двуетажни легла за три деца – две момченца и момиченце. Детската стая е в нова сграда и с ново обзавеждане, но родителите наскоро са се сдобили с третото си дете, и понеже мислят в перспектива за неговото порастване, още отсега предприемат съответните действия.

Двуетажните легла са с размер на матрака 90/190/20см. Издигнахме парапета на подходяща височина, за да обезопасим достатъчно спящите деца. Направихме го с изрязани звездички и лунички, добавихме малко цвят и игра с размерите на елементите, и стана наистина чудесен. По желание на майката, добавихме парапет и между леглата, за да няма ситуации с изместени възглавници.

Детска стая Хриси – двуетажни легла за 3 деца

Под едното легло добавихме гардеробче за децата, като го разделихме на 3 секции, с лост за закачалки за всяко дете.

Пред гардеробчето има пейка, с възглавнички за сядане, но и за да предпазват коленете на децата/родителите, ако са коленичили пред гардеробчето. Отпред на пейката има 3 чекмеджета, по 1 за всяко дете – за бельо, пижами, чорапи и пр.

Леглата и стълбите към тях, са комбинация от мдф 25мм, и масив бук, боядисани в бяло и светлокафяво. Всички останали цветни елементи по мебелите в стаята са от ПДЧ, 18мм. Зеленото и жълтото са Киви и Шафран, на Егер, а декорът с цветята е ПДЧ на фирма Декорини. Всички цветове са достатъчно свежи и красиви, за да могат да се ползват от всеки.

Кликнете на бутона “Виртуална реалност”,  за да видите 360-градусовата панорама на проекта “Детска стая Хриси”

Бюрото използва наличното място в ъгъла, като напълно е подчинено на радиатора. Постарахме се да не пречим на топлината и регулирането на вентила, но в същото време оставихме и достатъчно място за плот на бюрата. За всяко дете е предвидено чекмедженце за ученически принадлежности.

Над бюрото етажерката отново е разделена за 3 деца, като има възможност на нея да стоят и по-високи книги. Между вратата и бюрото може да се добави бяла дъска за писане и рисуване с маркери.

Материал – ПДЧ, МДФ и масив, цвят и размери – по желание на клиента, проект – студио DY’SIGN

Разгледай още детски стаи

Детска стая Надежда

Цветна детска стая

Детска стая Валентина

Детска стая КакаоДетска стая за пораснали деца

Детска стая ЛагераПадащо легло_Лагера_2

Детска стая ТочкиИнтериор проекти - Детска стая в зелено и оранж

Детска стая ХрисиДетска стая Христина

Детска стая БожидараДвуетажно легло с ниша и етажерка

Детска стая ИскраЪглова етажерка с бюро

Детска стая КалинСиня спалня и гардероб