Детска стая в зелено и оранж

Детска стая в зелено и оранж е проект на стая за три деца. В момента семейството е с бебе и момченце на 3г., но планира да има и трето дете. Проектът може временно да бъде изпълнен с две от леглата, а третото да се добави след време.

Повечето мебели в стаята са комбинация от платинено бяло ПДЧ и боядисан мдф, 18мм. Изключение прави подвижното легло, което ще бъде метално, но в същият цвят като мдф-а.

Всички легла, по желание на родителите, ги проектирахме с размер на матрака 114/190/22см. По този начин се инвестира в обзавеждане само веднъж, а то служи дълги години занапред.

Стаята е просторна и с правилни размери, и тъй като металното легло ще бъде подвижно, то може да се разполага както перпендикулярно под горното легло, така и успоредно на отсрещната стена.

Детска стая в зелено и оранж

Под горното легло добавихме гардеробче с лост за закачалки, и открити рафтове. Натоварихме го с няколко функции – гардероб за дрехи, ракла за завивки, подпора за горното легло, облегалка при четене, и етажерка за играчки.

Друго предимство на обзавеждането е, че докато пораснат децата достатъчно, за да почнат да ползват горното легло, то може да стои с незакачена стълба, а така достъпа до етажерката с играчки под него ще бъде много по-лесен. Стълбата е планирана с планки за закрепване към основата на матрака, така че в случай на нужда лесно може да се сложи.

Долното легло има две големи и дълбоки чекмеджета, на колела. Гардеробът над леглото също позволява прибирането на много багаж. По желание, на дъното му може да се монтира лед осветление, а на стената под гардероба да се добави още един рафт-етажерка.

Има възможност да се монтира контакт на стената, за да може да се включва телефон за зареждане, така ще стане още по-удобно.

Материал – ПДЧ, МДФ и метал, цвят и размери – по желание на клиента, проект – студио DY’SIGN

Разгледай още детски стаи

Детска стая Надежда

Цветна детска стая

Детска стая Валентина

Детска стая КакаоДетска стая за пораснали деца

Детска стая ЛагераПадащо легло_Лагера_2

Детска стая ТочкиИнтериор проекти - Детска стая в зелено и оранж

Детска стая ХрисиДетска стая Христина

Детска стая БожидараДвуетажно легло с ниша и етажерка

Детска стая ИскраЪглова етажерка с бюро

Детска стая КалинСиня спалня и гардероб