Детска стая в зелено и оранж

Отново ви представяме проект на детски двуетажни легла за три деца. Тъй като в момента семейството е с две малки деца – бебе и момченце на 3г., те могат да изпълнят проекта само с две от леглата, а третото да добавят след време. 

Повечето мебели в стаята са комбинация от платинено бяло ПДЧ и боядисан мдф, 18мм. Изключение прави подвижното легло, което ще бъде метално, но в същото светлозелено като мдф-а. 

Всички легла, по желание на родителите, ги планувахме с размер на матрака 114/190/22см. По този начин се инвестира в обзавеждане само веднъж, а то служи дълги години занапред. 

Стаята е просторна, с правилни размери, и тъй като металното легло ще бъде подвижно, то може да се разполага както перпендикулярно под горното легло, така и успоредно на отсрещната стена.

Под горното легло добавихме гардеробче с лост за закачалки, и открити рафтове. Натоварихме го с няколко функции – гардероб за дрехи, ракла за завивки, подпора за горното легло, облегалка при четене, и етажерка за играчки.  

Детска стая в зелено и оранжДруго предимство на обзавеждането е, че докато пораснат децата достатъчно, за да почнат да ползват горното легло, то може да стои с незакачена стълба, а така достъпа до етажерката с играчки под него ще бъде много по-лесен. Стълбата е планирана с планки за закрепване към основата на матрака, така че в случай на нужда лесно може да се сложи. 

Долното легло има две големи и дълбоки чекмеджета, на колела. Гардеробът над леглото също позволява прибирането на много багаж. По желание, на дъното му може да се монтира лед осветление, а на стената под гардероба да се добави още един рафт-етажерка.

Ако се монтира и един контакт на стената, за да може да се включва телефон за зареждане, ще стане още по-удобно. В случая, има такава възможност. 

Реализацията на проекта предстои, а когато се случи – ще се радваме да споделим с вас снимки. А дотогава, разгледайте и други наши проекти!

   Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Детска стая в зелено и оранж”.  Материал – ПДЧ, МДФ и метал, цвят и размери – по желание на клиента, проект – студио DY’SIGN.

Галерия с 3d визуализации

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом! 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ