Детска стая за 3 деца с падащо легло

Детска стая Лагера

Детска стая за 3 деца с падащо легло е предназначена за момченце на 4 години, с братче и сестриче близначета на близо 2 годинки.

Реалната квадратура на стаята е малка, едва 10кв.м. Таванът е сравнително нисък, 240см висок. От цялото обзавеждане сме запазили единствено паркета, тапетите, дограмата и вратата. Изцяло сме се съобразили и с местата на контактите, не сме променяли нищо.

Двуетажното легло е за матраци с размер 82/190/18см, като долното легло е с подматрачна рамка с повдигащи амортисьори. Стълбата е от иглолистен масив, изпръскан с боя.

Двуетажното легло е захванато за вертикален шкаф с две ракли, като сме оставили свободно пространство за настолна лампа и играчки. Вратите на раклите са от мдф, изпръскан с боя по каталог на RAL, и с фрезовани дръжки.

Детска стая за 3 деца с падащо легло

Падащото легло е хоризонтално, отново за матрак 82/190/18см. Механизмът за сваляне и повдигане е с амортисьор, а усилието за целта е минимално. В комплекта с механизма са включени и две крачета, които придържат сваленото легло устойчиво на пода.

Над падащото легло имаме гардеробна част с рафтове. Целият шкаф е захванат за стената, с цел безопасност на децата. Тъй като сме се съобразили с наличен контакт на стената, направили сме отвор на етажерката, откъдето да изведем кабел за светещ глобус.

При затворено падащо легло, няма никакъв проблем бюрото да се ползва, и столът да се движи спокойно. Всяко дете си има предвидено чекмедже, а изборът на дръжки е специално направен от 4-годишния батко.

Материал – ПДЧ, МДФ и масив, цвят и размери – по желание на клиента, проект – студио DY’SIGN

Разгледай още детски стаи

Детска стая Надежда

Цветна детска стая

Детска стая Валентина

Детска стая КакаоДетска стая за пораснали деца

Детска стая ЛагераПадащо легло_Лагера_2

Детска стая ТочкиИнтериор проекти - Детска стая в зелено и оранж

Детска стая ХрисиДетска стая Христина

Детска стая БожидараДвуетажно легло с ниша и етажерка

Детска стая ИскраЪглова етажерка с бюро

Детска стая КалинСиня спалня и гардероб