ИНТЕРИОР НА ДНЕВНА С КУХНЯ И ТРАПЕЗАРИЯ

Апартамент „Какао“

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси. Тук ще ви представим интериора на дневната, един от първите ни реализирани проекти.

Дневната е с чудесно западно изложение, и обилен приток на светлина от големите прозорци, който омекотява атмосферата в стаята и я прави мека и задушевна.

От входната врата се влиза директно в дневната, няма обособено самостоятелно антре. По желание на собствениците, не правихме такова. Вместо това, изградихме голям петкрилен гардероб, където външните дрехи и обувки стоят прибрани и не дразнят с присъствието си. В същото време, гардеробът предоставя още много място за съхранение на всякакъв друг багаж.

Интериор на дневна с кухня и трапезария

Корпусът на кухнята е изграден от пдч Бордо, а лицевите части – от МДФ с 3д мембранно фолио. Нейният нестандартен тъмночервен цвят хармонира успешно със сивия кухненски плот.

Използвани са Blum механизми за повдигане на горните вратички, плавни панти за безшумно движение, телескопични водачи за чекмеджетата с пълно изтегляне, и плавно прибиране. Оборудвана е с всичко необходимо за развихряне на кулинарните умения, а за удобство на домакините сме предвидили и бутиларник до фурната.

Електроуредите са вградени, лесни за употреба и с висока степен на безшумност и ненатрапчивост. Хладилника е с No Frost система, която позволява да не се задържа лед по стените му, и в същото време предпазва паркета от евентуално изтичане на вода.

Допълнително работно пространство печелим от наличието на барплот с чекмеджета, вратички и вградена кофа за боклук. Барплотът е оборудван и с удобни столчета, на които децата могат да си пишат домашните в компанията на цялото семейство.

Трапезната маса се разтяга в случай на нужда и побира от 6 до 12 човека, а големият и мек диван предлага всички удобства на малки и големи за гледане на телевизия!

Разгледай още дневни и кухни