ИНТЕРИОР НА ДНЕВНА С КУХНЯ И ТРАПЕЗАРИЯ

Апартамент “Какао”

Един интериор на дневна с кухня, трапезария и антре, която е толкова просторна, че спокойно може да се нарече “апартамент” в апартамента. С чудесно западно изложение и голям приток на светлина от прозорците, интериорът на тази дневна омекотява ярката слънчева светлина и я прави мека и задушевна.

Интериор на дневна с кухня и трапезария

От входната врата се влиза директно в дневната, като антрето по желание на собствениците не беше обособено като самостоятелно помещение. Изградихме голям петкрилен гардероб от ПДЧ, където външните дрехи и обувки стоят прибрани и не дразнят с присъствието си. В същото време големият гардероб предоставя много място за съхранение на всякакъв багаж, не само външни дрехи и обувки.

Кухнята е изградена от ПДЧ и МДФ с 3д мембранно фолио. Нейният нестандартен тъмночервен цвят хармонира успешно със сивия кухненски плот.

Използвани са Blum механизми за повдигане на вратички, плавни панти за безшумно отваряне/затваряне, водачи за чекмеджета с пълно изтегляне. Оборудвана е с всичко необходимо за развихряне на кулинарните умения, дори за удобство на домакините сме предвидили бутиларник.

Електроуредите са вградени, лесни за употреба и с висока степен на безшумност и ненатрапчивост. Хладилника е с No Frost система, която позволява да не се задържа лед по стените му и в същото време предпазва паркета от евентуално изтичане на вода.

Допълнително работно пространство печелим от наличието на барплот с чекмеджета и вградена кофа за боклук. В същото време барплотът е оборудван с удобни столчета, на които децата могат да си пишат домашните в компанията на цялото семейство.

Трапезната маса се разтяга в случай на нужда и побира от 6 до 12 човека, а големият и мек диван предлага всички удобства на малки и големи за гледане на телевизия!

Разгледай още от Апартамент Какао