ИНТЕРИОР НА ДНЕВНА С КУХНЯ И ТРАПЕЗАРИЯ

Апартамент „Какао“

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси. Тук ще ви представим интериора на дневната, един от първите ни реализирани проекти.

Дневната е с чудесно западно изложение, и обилен приток на светлина от големите прозорци, който омекотява атмосферата в стаята и я прави мека и задушевна.

От входната врата се влиза директно в дневната, няма обособено самостоятелно антре. По желание на собствениците, не правихме такова. Вместо това, изградихме голям петкрилен гардероб, където външните дрехи и обувки стоят прибрани и не дразнят с присъствието си. В същото време, гардеробът предоставя още много място за съхранение на всякакъв друг багаж.

Интериор на дневна с кухня и трапезария

Корпусът на кухнята е изграден от пдч Бордо, а лицевите части – от МДФ с 3д мембранно фолио. Нейният нестандартен тъмночервен цвят хармонира успешно със сивия кухненски плот.

Използвани са Blum механизми за повдигане на горните вратички, плавни панти за безшумно движение, телескопични водачи за чекмеджетата с пълно изтегляне, и плавно прибиране. Оборудвана е с всичко необходимо за развихряне на кулинарните умения, а за удобство на домакините сме предвидили и бутиларник до фурната.

Електроуредите са вградени, лесни за употреба и с висока степен на безшумност и ненатрапчивост. Хладилника е с No Frost система, която позволява да не се задържа лед по стените му, и в същото време предпазва паркета от евентуално изтичане на вода.

Виж още от Апартамент "Какао"

Дневна Какао

Спалня Какао

Детска стая  КакаоДетска стая за пораснали деца

Баня  Какао

Баня Какао  2малка червена баня, плочки осака

Допълнително работно пространство печелим от наличието на кухненски барплот с чекмеджета, вратички и вградена кофа за боклук. Барплотът е оборудван и с удобни столчета, на които децата могат да си пишат домашните в компанията на цялото семейство.

Трапезната маса се разтяга в случай на нужда и побира от 6 до 12 човека, а големият и мек диван предлага всички удобства на малки и големи за гледане на телевизия!

Изработката на мебелите е дело на фирма Ювелир, с които отдавна работим в ползотворно сътрудничество.