МАЛКА ЧЕРВЕНА БАНЯ

Апартамент „Какао“

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси. Тук ще ви представим дизайна на малката баня.

Малката баня първоначално не беше толкова малка, в нея имаше специално отредено място за вана. Нишата за вана обаче така беше изградена от строителите, че навлизаше в детската стая, и попадаше точно пред нейната врата. Влизайки в нея, човек първо виждаше пред себе си стена.

За да спечелим място в детската стая, разрушихме стената на банята, и после я изградихме отново, като се лишихме от мястото за вана.

Малка червена баня

За разлика от основната баня, тук не сме обособили специална зона с душ – кабина или параван, мястото не позволява това. Поставили сме ъглов моноблок, за да спестим пространство и да оползотворим ъгъла.

И тук, по подобие на основната баня, имаме голямо огледало с осветление, което компенсира липсващата ширина и дълбочина на банята.

ПВЦ шкафът с вградена мивка този път е решен в бяло и червено, имаме и всички останали удобства на основната баня – влагозащитен контакт, вентилатор, луни, лира за баня.

Сервизен гардероб в коридора пред малката баня

Пред банята има малък коридор, в който сме изградили сервизен гардероб. В него сме прибрали бойлер и пералня, а встрани от тях сме обособили складово място за домакинска стълба и прахосмукачка, както и сме поставили рафтове за съхранение на багаж, инструменти и зимнина.

Виж още от Апартамент "Какао"

Дневна Какао

Спалня Какао

Детска стаяДетска стая за пораснали деца

Баня основна

Баня малкамалка червена баня, плочки осака