МАЛКА ЧЕРВЕНА БАНЯ

Апартамент „Какао“

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси. Тук ще ви представим дизайна на малката баня.

Малката баня беше изградена от строителя със специално отредено място за вана, и не беше толкова малка. Нишата за вана обаче граничеше с детската стая, и заемаше място в нея, което предпочетохме да спечелим. Разрушихме стената на банята, и я преместихме по – навътре, като по този начин се лишихме от мястото за вана.

Малка червена баня

За разлика от основната баня, тук не сме обособили специална зона с душ – кабина или параван. Поставили сме ъглов моноблок, за да спестим пространство и да оползотворим ъгъла.

И тук, по подобие на основната баня, имаме голямо огледало с осветление, а ПВЦ шкафът с вградена мивка този път е решен в бяло и червено.

Имаме и всички останали удобства на основната баня – влагозащитен контакт, вентилатор, луни, лира за баня.

Сервизен гардероб в коридора

Пред банята има малък коридор, в който сме изградили сервизен гардероб. В него сме прибрали бойлер и пералня, а встрани от тях сме обособили складово място за домакинска стълба и прахосмукачка, както и сме поставили рафтове за съхранение на багаж, инструменти и зимнина.

Виж още от Апартамент "Какао"

Дневна Какао

Спалня Какао

Детска стая КакаоДетска стая за пораснали деца

Баня Какао

Баня Какао  2малка червена баня, плочки осака