ДИЗАЙН НА БАНЯ В КРЕМ И КАФЯВО

Представяме ви един дизайн на баня, предвидена да бъде основна в апартамент с две бани, едната от които по-малка и предназначена за гости.

Единственото, което променихме в нея, беше изграждането на ниша за вградена структура, където монтирахме безшумна тоалетна с плавно падащ капак.

Разгледайте галерията със снимки на проекта “Дизайн на баня в крем и кафяво”. 

Понеже банята е дълга и по-скоро тясна, решихме да отделим душ – зоната с параван от останалата част на банята.

За съхранение на тоалетни принадлежности проектирахме ПВЦ шкаф с вградена мивка, с плот и чекмеджета, решени в цветовете на банята.

Над шкафа поставихме голямо огледало с осветление – една абсолютна необходимост по време на сутрешния тоалет. В близост до него поставихме влагозащитен контакт, който позволява включване на сешоар или друг необходим уред. За отопление през зимните месеци монтирахме модерна лира.

Така, с много внимание към удобствата и старание от наша страна за всеки детайл, създадохме едно пълноценно изживяване при всяко влизане в банята!

Ако сега обзавеждате нова баня или желаете цялостна промяна на вашата собствена, свържете се с нас. Ние ще ви направим красив и изпълним проект, ще изчислим нужните материали и ще ви помогнем с реализацията. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!

ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ ОТ СТУДИО DY’SIGN

Кухня с остров СилвияDY'SIGN
Красива малка кухня от мдф - колаж