Баня в крем и кафяво

Апартамент „Какао“

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси.

Тук ще ви представим дизайна на основната баня. Единственото, което променихме в нея след строителния план, беше изграждането на ниша за вградена структура, където монтирахме безшумна тоалетна с плавно падащ капак.

Баня в крем и кафяво

Понеже банята е дълга и по-скоро тясна, решихме да отделим душ – зоната с параван от останалата част на банята. Това ни позволи вместо обичайната алуминиева врата, да сложим интериорна врата, която е в стила на всички останали врати в апартамента.

За съхранение на тоалетни принадлежности проектирахме ПВЦ шкаф с вградена мивка, като плотът и едно от чекмеджетата са решени в цветовете на банята.

Над шкафа поставихме голямо огледало с осветление, като една абсолютна необходимост по време на сутрешния тоалет. В близост до огледалото монтирахме влагозащитен контакт.

За отопление през зимните месеци монтирахме модерна лира, а на окачения таван вхрадихме ЛЕД луни за осветление, и вентилатор.

Виж още от Апартамент "Какао"

Дневна КакаоДневна с кухня и трапезария

Спалня Какао Спалня Какао

Детска стая КакаоДетска стая за пораснали деца

Баня КакаоБаня в крем и кафяво

Баня Какао  2малка червена баня