Апартамент Злато и коняк

Интериорен дизайн и управление на проект

Когато влязохме за пръв път в апартамента, заварихме тъмно, вехто жилище, от което буквално можеха да се използват само стените.

Кухнята беше превърната на спалня, а самата кухня беше изнесена на тераса на хола.

Върнахме кухнята на мястото, където е била, и усвоихме терасата, за да разширим хола, и да вместим спалнята в него.

Местоположение: гр. София, кв. Младост 2.

Вид имот: двустаен апартамент, състоящ се от кухня, хол с усвоена тераса, коридор, баня с тоалетна, мокро помещение. ЕПК.

Площ: 43м².

Предназначение: за дългосрочно отдаване под наем. 

Особености: за цялостен ремонт, включително къртене, изнасяне и изхвърляне.

Пакет интериорни услуги: Full + Управление на проект.

Клиент: една дама

Начин на изпълнение: на 2 етапа, общо за 1 година.

Първи етап – външна и вътрешна изолация на целия апартамент, изграждане на тераса, къртене на стара и поставяне на нова дограма, демонтаж на радиатори, преработка на ВиК, изграждане на нова електроинсталация, окабеляване за ТВ и интернет, изправяне на стени, окачени тавани от гипскартон във всички помещения, ремонт на баня и отстраняване на теч от горния етаж, шпакловане, боядисване, монтаж на климатик, циментова замазка и поставяне на ламинат, монтаж на блиндирана входна врата, монтаж на интериорни врати

Втори етап – проектиране и обзавеждане с мебели по поръчка, монтаж на електроуреди, доставка на маси, столове, мека мебел и телевизори, монтаж на ключове, контакти, осветителни тела, щори и комарници, декорация.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

В кухнята се спряхме на шкафове от бяло ПДЧ, с фрезовани вратички от бял МДФ, облечени с 3д мембранно фолио.

За коридора и хола се спряхме на ПДЧ в цветове Дъб Кендъл Коняк и Памук, отново с фрезовани вратички от МДФ с 3д мембранно фолио, този път в цвят Крем Сатен.

На таваните в стаите монтирахме красиви италиански полилеи и аплици, с конструкция от ръчно ковано желязо в цвят антично злато. В мокрите помещения, както и на тавана на усвоената тераса монтирахме ЛЕД лунички.

Освен в кухнята, сложихме ЛЕД лента със сензор за близост и над спалнята, която да служи като нощно осветление. Скрито осветление сложихме и в гардероба, над лостовете за закачалки, което се активира при отваряне на едната врата.

В хола закрихме прозорците с щора тип перде, което се управлява много лесно в двете посоки, и се завърта според желанието за осветеност в хола.

Ако имате нужда от интериорен дизайн, или  индивидуален проект на мебели по поръчка, не се колебайте да се свържете с нас!

Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!