СПАЛНЯ В НЕЖНИ ПАСТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ

Апартамент “Какао”

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси. 

Решена в светли цветове като бяло и фин бронз, спалнята предразполага към спокойствие и носи комфорт за своите обитатели. В същото време тя предлага елегантност и практичност на обзавеждането, както и много място за съхранение на вещи, въпреки нейните малки размери.

Спалня в нежни пастелни цветове

В спалнята сме скрили 4 чекмеджета – по две на всяка дълга страна. Нощните шкафчета са подвижни, и също разполагат с по две чекмеджета.

Гардероба е оборудван с всичко необходимо за пълноценно ползване, включително малка ниша за поставяне на завивки или шалтета. Двете цветни врати са с лост за къси дрехи, а зад белите сме сложили лост и за дълги. От вътрешната страна на всяка от белите му врати има поставено огледало.

Над скрина- ракла, поставен срещу спалнята, има възможност за поставяне на телевизор.

Южното изложение на стаята, както и големия прозорец осигуряват необходимото количество светлина и топлина в нея, като дори през зимните месеци не е нужно да се включва малкия алуминиев радиатор.

Атмосферата е топла, отпускаща и приятна, а почивката след дългия и уморителен ден – пълноценна!

Разгледай още спални