БЯЛА СПАЛНЯ С ФИН БРОНЗ ЗА РАЗКОШ

Апартамент „Какао“

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси.

Спалнята е малка, но достатъчна да побере всичко необходимо за пълноценно обитаване – бяла спалня, гардероб, скрин и две стенни етажерки. Използвали сме ПДЧ на фирма Егер, основният цвят на мебелите е бял, в комбинация с малко фин бронз за разкош.

Цветовото решение е елегантно, дизайнът е практичен, а обзавеждането – функционално. Изработката на мебелите е дело на фирма Ювелир, с които отдавна работим в ползотворно сътрудничество.

Бяла спалня с фин бронз за разкош

В нашата бяла спалня, която е с размер на матрака  160/190см, сме скрили общо 4 чекмеджета – пак бели, но с лице и дръжка фин бронз, по две на всяка дълга страна. Нощните шкафчета от всяка страна на леглото са подвижни, и също разполагат с по две чекмеджета.

Гардероба е оборудван с всичко необходимо за пълноценно ползване, включително малка ниша за поставяне на завивки или шалтета. Двете цветни врати са с лост за ризи и други къси дрехи, а зад белите врати сме сложили малък лост и за по-дълги дрехи. От вътрешната страна на всяка бяла врата има огледало.

Скринът срещу леглото е тип ракла, с врата, която се сваля надолу. Над него има възможност за поставяне на телевизор.

Виж още от Апартамент "Какао"

Дневна Какао

Спалня Какао

Детска стая  КакаоДетска стая за пораснали деца

Баня Какао

Баня Какао  2малка червена баня, плочки осака

Южното изложение на стаята, както и големия прозорец осигуряват необходимото количество светлина и топлина в нея, като дори през зимните месеци не е нужно да се включва малкия алуминиев радиатор.

Атмосферата е топла, отпускаща и приятна, а почивката след дългия и уморителен ден – пълноценна!