БЯЛА СПАЛНЯ С ФИН БРОНЗ ЗА РАЗКОШ

Апартамент „Какао“

Апартамент Какао е тристаен, тухлен, с квадратура 122м². Разполага с просторна дневна с кухня с трапезария, съчетана с антре, спалня, детска стая, две бани и две тераси.

Спалнята е малка, но достатъчна да побере всичко необходимо за пълноценно обитаване – бяла спалня, гардероб, скрин и две стенни етажерки. Използвали сме ПДЧ на фирма Егер, основният цвят на мебелите е бял, в комбинация с малко фин бронз за разкош. Цветовото решение е елегантно, дизайнът е практичен, а обзавеждането – функционално. Изработката на мебелите е дело на фирма Ювелир, с които отдавна работим в ползотворно сътрудничество.

Бяла спалня с фин бронз за разкош

В нашата бяла спалня, която е с размер на матрака  160/190см, сме скрили общо 4 чекмеджета – пак бели, но с лице и дръжка фин бронз, по две на всяка дълга страна. Нощните шкафчета от всяка страна на леглото са подвижни, и също разполагат с по две чекмеджета.

Гардероба е оборудван с всичко необходимо за пълноценно ползване, включително малка ниша за поставяне на завивки или шалтета. Двете цветни врати са с лост за ризи и други къси дрехи, а зад белите врати сме сложили малък лост и за по-дълги дрехи. От вътрешната страна на всяка бяла врата има огледало.

Скринът срещу леглото е тип ракла, с врата, която се сваля надолу. Над него има възможност за поставяне на телевизор.

Южното изложение на стаята, както и големия прозорец осигуряват необходимото количество светлина и топлина в нея, като дори през зимните месеци не е нужно да се включва малкия алуминиев радиатор.

Атмосферата е топла, отпускаща и приятна, а почивката след дългия и уморителен ден – пълноценна!

Разгледай още спални