СПАЛНЯ В НЕЖНИ ПАСТЕЛНИ ЦВЕТОВЕ

Представяме ви обзавеждане на спалня за двама, която предразполага към почивка, уединение и нежност! Решена в светли цветове като бяло и фин бронз, тази стая предразполага към спокойствие и носи комфорт за своите обитатели. В същото време тя предлага елегантност и практичност на обзавеждането, както и много място за съхранение на вещи, въпреки нейните малки размери.

Разгледайте галерията със снимки на проекта “Спалня в нежни пастелни цветове”

В спалнята сме скрили 4 чекмеджета – по две на всяка дълга страна. Нощните шкафчета също разполагат с по две чекмеджета. Гардероба е оборудван с всичко необходимо за пълноценно ползване, включително малка ниша за поставяне на завивки или шалтета. Над скрина, поставен срещу спалнята, има възможност за окачване на телевизор или картина.

Южното изложение на стаята, както и големия прозорец осигуряват необходимото количество светлина и топлина в нея, и дори през зимните месеци не е нужно да се включва малкия алуминиев радиатор. Атмосферата е топла, отпускаща и приятна, а почивката след дългия и уморителен ден – пълноценна!

Ако сега обзавеждате вашата спалня или цял апартамент, свържете се с нас. Ние ще ви направим красив и изпълним проект, ще ви дадем оферта за производство и ще ви помогнем с реализацията. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!

ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ ОТ СТУДИО DY’SIGN

Кухня с остров СилвияDY'SIGN
Красива малка кухня от мдф - колаж