БАНЯ ДАРИНА – ЛУКС И ЕЛЕГАНТНОСТ В БЕЖОВО

Представяме ви един идеен проект за баня в бежово, със семпъл, но модерен дизайн, с изчистени линии, които го правят универсален и ергономичен.

Баня Дарина – лукс и елегантност в бежово

Приглушената светлина отпуска сетивата, растенията освежават обстановката, а общото усещане е за отмора и спокойствие.

Аксесоарите са малко, повечето са невидими за окото, тъй като са намерили своето място в мебелите.

Използвали сме шкаф от мдф с 6 чекмеджета и умивалник за ползване от двама души – част от асортимента мебели за баня на Roca.

Колоната за баня е от същата серия като шкафа, а нейните врати могат да сменят посоката си на отваряне в зависимост от това къде е поставена.

Акрилната ъглова вана с хидромасажен ефект и окачената компактна тоалетна с плавно падащ капак отново носят качеството и елегантността на Roca.

Кликнете на бутона „Виртуална реалност“,  за да видите 360-градусовата панорама на проекта “Баня Дарина – лукс и елегантност в бежово”

Зад огледалото сме вградили нагревателна система, която да го предпазва от запотяване. По желание на клиента вляво от огледалото има възможност за монтаж на сешоар.

Стенните и подовите плочки са испански, с матирана и противоплъзгаща повърхност и могат да се намерят в големите магазини за баня у нас.

Цветовете им са неутрални и ненатоварващи, подходящи за хора с енергичен и забързан стил на живот, които търсят релакс в края на работния ден, без да се лишават от красотата и удоволствията на малките неща.

Разгледай още бани

Баня Калина
Интериор проекти - Баня Калина

Баня Анна

Баня ДружбаИнтериор проекти - Баня Дружба

Баня КакаоИнтериор проекти - Апартамент Какао_дневна с кухня

Баня КакаоИнтериор проекти - Апартамент Какао_дневна с кухня

Баня Канела
Проекти - Апартамент Канела_баня

Баня ДаринаИнтериорни проекти - Баня Дарина