БАНЯ ДАРИНА – ЛУКС И ЕЛЕГАНТНОСТ В БЕЖОВО

Представяме ви един идеен проект за баня в бежово, която внася лукс и елегантност във вашия дом. Дизайнът е семпъл, но модерен, с изчистени линии, които го правят универсален и ергономичен. Приглушената светлина отпуска сетивата, растенията освежават обстановката, а общото усещане е за отмора и спокойствие. Аксесоарите са малко, повечето са невидими за окото, тъй като са намерили своето място в мебелите.

Разгледайте галерията със снимки на проекта “Баня Дарина – лукс и елегантност в бежово”

В този идеен проект за баня сме използвали шкаф от мдф с 6 чекмеджета и умивалник за едновременно ползване от двама души, като той е част от асортимента мебели за баня на Roca. Колоната за баня е от същата серия като шкафа, а нейните врати могат да сменят посоката си на отваряне в зависимост от това къде е поставена. Акрилната ъглова вана с хидромасажен ефект и окачената компактна тоалетна с плавно падащ капак отново носят качеството и елегантността на Roca.

Зад огледалото сме вградили нагревателна система, която да го предпазва от запотяване. По желание на клиента вляво от огледалото има възможност за монтаж на сешоар. Стенните и подовите плочки са испански, с матирана и противоплъзгаща повърхност и могат да се намерят в някои от големите магазини за баня у нас. Цветовете им са неутрални и ненатоварващи, подходящи за хора с енергичен и забързан стил на живот, които търсят релакс в края на работния ден, без обаче да се лишават от красотата и удоволствията на малките неща. 

Ако сега обзавеждате нова баня или желаете цялостна промяна на вашата собствена, свържете се с нас. Ние ще ви направим красив и изпълним проект, ще изчислим нужните материали и ще ви помогнем с реализацията. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!