Анкета за проектиране на кухня

За да ви улесним в планирането на вашата нова кухня, ние от студио DY’SIGN създадохме тази анкета за вас. В нея събрахме част от най-важните въпроси, които следва да решите преди или в процеса на поръчка. Попълнете анкетата и ни я изпратете, а ние ще се свържем с вас, за да ви дадем индивидуална оферта.

Моля, имайте предвид, че изготвянето на 3д проект варира в зависимост от сложността му и продължава между 10 – 15 работни дни.

Цената на 3д проект зависи от сложността и големината на кухнята, като в тази цена влизат 3 на брой корекции на дизайн и цветове, както и до 3 на брой оферти за производство.

При поръчка на кухня цената на 3д проекта се приспада от общата цена за производство.

Разгледайте също и нашият Каталог на Вратички за Кухни и Мебели. Показаните модели от МДФ и Масив могат да бъдат изработени за вас в цветове по RAL, както и да бъдат фрезовани според вашето индивидуално желание. 

Ако все още ви е трудно да планирате своята нова кухня, прочетете статията в блога, като кликнете на бутона вляво, или се свържете с нас.

Ако имате още въпроси, които желаете да обсъдите с нас, посетете страницата ни за контакти, след което ни изпратете КРАТКА ФОРМА ЗА КОНТАКТ или ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН