Вградена спалня в гардероб и етажерка

Представяме ви малка, но удобна вградена спалня от ПДЧ, подходяща за малки апартаменти. Тя пести място и помага за по-доброто организиране на пространството.

Създадена е за матрак 120/190см, разполага с две големи чекмеджета и е частично вградена в гардеробче, с възможност за лесно разглобяване, ако се наложи. 

Самото гардеробче изпълнява няколко функции – на първо място, в него има ракла за завивките от спалнята. Вратата на раклата служи и като табла за облягане при четене или гледане на ТВ.

Над раклата има още една, по- малка и сваляща се надолу вратичка, за спално бельо. Под рафтчето има възможност да се вгради LED осветление или просто да се постави нощна лампа. И накрая, гардеробчето завършва със закрити врати – за дрехи или одеяла.

Вградена спалня в гардероб и етажерка

Встрани от него имаме модул с вратички и открити рафтове  – за книги, снимки в рамки или сувенири. Неговите открити рафтове позволяват лесен достъп до контакти на стената, в който може да се включи зарядно за телефон или лаптоп.

Страничният модул може да се постави отдясно или отляво на леглото, в зависимост от вашите предпочитания. Ако мястото позволява, би могло да го има и от двете страни на спалнята.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN.

Разгледай още спални