Спалня Елша с рафтчета

Спалня Елша с рафтчета е създадена по повод годишнина от сватба на семейство, което заменя старото си чамово легло за съвременна спалня с повече удобства.

Поради особеностите на стаята, където е разположена тази спалня, чекмеджетата се намират от тясната страна на спалнята, срещу таблата за главата. Те са високи, с голяма дължина, на колелца и могат да се изваждат напълно.

Страничните табли на спалнята са от две слепени плочи ПДЧ, което усилва тяхната здравина и е добра предпоставка за издръжливост във времето.

Главната табла е уширена с по 2 рафтчета от всяка страна на леглото, които са на известно разстояние от него, за да може кувертюрата хубаво да го покрие и да падне надолу. В същото време не стигат до пода, и това позволява монтажа на контакти на стената точно под тях.

Спалня Елша с рафтчета

Спалня Елша с рафтчета – реализация

По- долу ще можете да видите снимки от реализацията на проекта. Променихме единствено дръжките на чекмеджетата, като решихме да бъдат вкопани, за да не пречат.

Нашите клиенти сега могат да бъдат щастливи, тъй като освен че замениха остарялата си спалня с нова, сега ще им се налага доста по-рядко да почистват под леглото си. Новата спалня има по-изчистен и съвременен дизайн, предлага повече удобства и осигурява възможност за съхранение на багаж.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN.

Разгледай още спални