Спалня Елша с рафтчета – по поръчка

Спалня “Елша” е създадена по повод годишнината на семейство, решило да замени старата си и отворена под матрака чамова спалня за съвременна, затворена и с повече удобства. Поради особености на стаята, където е разположена, чекмеджетата се намират от тясната страна на спалнята, срещу таблата за главата. Те са високи, с голяма дължина, на колелца и могат да се изваждат напълно. Страничните табли на спалнята са от две слепени плочи ПДЧ, което усилва тяхната здравина и е добра предпоставка за издръжливост във времето. Главната табла е уширена с по 2 рафтчета от всяка страна на леглото, които са на известно разстояние от него, за да може кувертюрата хубаво да го покрие и да падне надолу. В същото време не стигат до пода, и това позволява монтажа на контакти на стената точно под тях.

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта, а също вижте и какви изменения претърпя идеята за “Спалня “Елша” с рафтчета” при нейната реализация.

Галерия – 3d визуализации

Спалня Елша с рафтчета – реализация

По- долу ще можете да видите снимки от реализацията на проекта “Спалня “Елша” с рафтчета”. Променихме единствено дръжките на чекмеджетата, като решихме да бъдат вкопани, за да не пречат. Нашите клиенти сега могат да бъдат щастливи, тъй като освен че замениха остарялата си спалня с нова, сега ще им се налага доста по-рядко да почистват праха под леглото си. Старата им спалня беше красива, но много нефункционална. От нея запазиха единствено подматрачната рамка и матрака. Новата спалня, освен че има по-изчистен и съвременен дизайн, предлага повече възможности. Сега те имат повече място за събиране на багаж, както и рафтчета в близост до себе си, на които да поставят книга, телефон или чаша вода.  

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN.

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!