Спалня Елша с рафтчета

Спалня “Елша” е създадена по повод годишнината на семейство, решило да замени старото си чамово легло на крачета, за съвременна спалня с повече удобства.

Поради особеностите на стаята, където е разположена тази спалня, чекмеджетата се намират от тясната страна на спалнята, срещу таблата за главата. Те са високи, с голяма дължина, на колелца и могат да се изваждат напълно.

Страничните табли на спалнята са от две слепени плочи ПДЧ, което усилва тяхната здравина и е добра предпоставка за издръжливост във времето.

Главната табла е уширена с по 2 рафтчета от всяка страна на леглото, които са на известно разстояние от него, за да може кувертюрата хубаво да го покрие и да падне надолу. В същото време не стигат до пода, и това позволява монтажа на контакти на стената точно под тях.

Спалня Елша с рафтчета

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN.

Спалня Елша с рафтчета – реализация

По- долу ще можете да видите снимки от реализацията на проекта “Спалня “Елша” с рафтчета”. Променихме единствено дръжките на чекмеджетата, като решихме да бъдат вкопани, за да не пречат.

Нашите клиенти сега могат да бъдат щастливи, тъй като освен че замениха остарялата си спалня с нова, сега ще им се налага доста по-рядко да почистват праха под леглото си. Новата спалня има по-изчистен и съвременен дизайн, предлага повече удобства и осигурява възможност за съхранение на багаж.