Спалня Елша с рафтчета

Спалня Елша с рафтчета е създадена по повод сватбената годишнина на едно семейство, решило да замени старото си чамово легло за съвременна спалня с повече удобства.

Преди

Поради особеностите на стаята, където е разположена тази спалня, чекмеджетата се намират от тясната страна на спалнята, срещу таблата за главата. Те са високи, с голяма дължина, на колелца и могат да се изваждат напълно.

Страничните табли на спалнята са от две слепени плочи ПДЧ, което усилва тяхната здравина и е добра предпоставка за издръжливост във времето. Размерът на матрака е 144/190см.

Главната табла е уширена с по 2 рафтчета от всяка страна на леглото, които са на известно разстояние от него, за да може кувертюрата хубаво да го покрие и да падне надолу. В същото време не стигат до пода, и това позволява монтажа на контакти на стената точно под тях.

Спалня Елша с рафтчета – визуализации

По- долу ще видите снимки от реализацията на проекта. Променихме единствено дръжките на чекмеджетата, като ги направихме вкопани, за да не пречат.

Спалня Елша с рафтчета – реализация

Новата спалня има по-изчистен и съвременен дизайн, предлага повече удобства и осигурява възможност за съхранение на багаж. Освен това, вече не се налага толкова често почистване под леглото.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN

Разгледай още спални

Спалня Надежда

Спалня Какао

Спалня Канела

Боксониера КалинаБоксониера Калина

Спалня Елшапроектиране на спалня, 3d визуализация

Спалня АделинаИнтериор проекти - Класическа спалня в романтично синьо