Спалня Елша с рафтчета

Спалня Елша с рафтчета е създадена по повод сватбената годишнина на едно семейство, решило да замени старото си чамово легло за съвременна спалня с повече удобства.

Поради особеностите на стаята, където е разположена тази спалня, чекмеджетата се намират от тясната страна на спалнята, срещу таблата за главата. Те са високи, с голяма дължина, на колелца и могат да се изваждат напълно.

Страничните табли на спалнята са от две слепени плочи ПДЧ, което усилва тяхната здравина и е добра предпоставка за издръжливост във времето. Размерът на матрака е 144/190см.

Главната табла е уширена с по 2 рафтчета от всяка страна на леглото, които са на известно разстояние от него, за да може кувертюрата хубаво да го покрие и да падне надолу. В същото време не стигат до пода, и това позволява монтажа на контакти на стената точно под тях.

Спалня Елша с рафтчета

Спалня Елша с рафтчета – реализация

По- долу ще видите снимки от реализацията на проекта. Променихме единствено дръжките на чекмеджетата, като ги направихме вкопани, за да не пречат.

Преди

Сега

Нашите клиенти сега са щастливи, тъй като новата им спалня има по-изчистен и съвременен дизайн, предлага повече удобства и осигурява възможност за съхранение на багаж. Освен това, сега ще им се налага доста по-рядко да почистват под леглото си.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN

Разгледай още спални