Портманто и шкаф за обувки

Представяме ви портманто и шкаф за обувки за коридор в панелен апартамент. Материалът е ПДЧ, а цветовете – Явор и Орех Лион.

Портмантото се състои от пейка и гардеробна част, разделяща двете му крила по средата. Всяко крило е предназначено за двама членове на семейството, като освен закачалки за връхни дрехи, са предвидени и закачалки за ключове.

Пейката от своя страна е разделена на 3 части – по една част за дамската и мъжката част на семейството, а средната – за ботуши. Освен за съхранение на обувки, на пейката се сяда при обуване, поставят се дамски и пазарски чанти, или ученически раници.

Портманто и шкаф за обувки

В чекмеджетата на гардеробната част се побират чадъри, ръкавици и разни домакински дреболии. Мястото зад горните вратички е за сезонни шапки и шалове, а на откритите рафтчета може да се сложи всичко.

Тъй като пейката от портмантото не е достатъчна за всички обувки на семейството, сме изработили и един допълнителен шкаф за обувки. В него се съхраняват всички сезонни или не толкова често използвани обувки. Шкафът е и с две чекмеджета за съхранение на козметика и бижута.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN