Портманто и шкаф за обувки

Представяме ви портманто и шкаф за обувки за дълъг и тесен коридор в панелен апартамент, в който живее 4-членно семейство. Портмантото се състои от пейка и гардеробна част, разделяща двете му крила по средата. Всяко крило е предназначено за двама членове на семейството, като освен закачалки за връхни дрехи, са предвидени и закачалки за ключове.

Пейката от своя страна е разделена на 3 части – по една част за дамската и мъжката част на семейството, а средната – за ботуши. Освен за съхранение на обувки, на пейката се сяда при обуване, поставят се дамски и пазарски чанти или ученически раници. В чекмеджетата на гардеробната част се побират чадъри, ръкавици и разни дреболии, за които хората често забравят да предвидят място – вакса за обувки, обувалки, торби за пазар и пр. Зад вратичките имаме място за шапки и шалове, а на откритите рафтчета може да се сложи всичко. 

Разбира се, няма как пейката от портмантото да е достатъчна за всички обувки на семейството, затова сме изработили и един допълнителен шкаф за обувки. В него се държат всички сезонни или не толкова често използвани обувки, предимно на дамската част от семейството. Шкафът е с чекмеджета за съхранение на козметика и бижута, а наличието на огледало е задължителна част за всеки коридор. 

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта, а също вижте и какви изменения претърпя идеята за “Портманто и шкаф за обувки” при нейната реализация.

Галерия – 3d визуализации

Портманто и шкаф за обувки – реализация

По- долу можете да видите реализацията на проекта “Портманто и шкаф за обувки”. Съществена промяна на проектираните мебели нямаше, освен че цветовете на използвания материал се различават донякъде от показаните на визуализациите. Използвано е ПДЧ в цвят явор за вратичките и лицата на чекмеджетата и орех лион за корпуса. Освен това, семейството предпочете да запази съществуващото голямо стенно огледало, което стоеше срещу портмантото. Огледалото над шкафа за обувки ще се постави в един по-късен момент. 

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN.

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!