Портманто и шкаф за обувки

Представяме ви портманто и шкаф за обувки за дълъг и тесен коридор в панелен апартамент, в който живее 4-членно семейство. Материалът е ПДЧ, а цветовете – Явор за вратичките и лицата на чекмеджетата и Орех Лион за корпуса.

Портмантото се състои от пейка и гардеробна част, разделяща двете му крила по средата. Всяко крило е предназначено за двама членове на семейството, като освен закачалки за връхни дрехи, са предвидени и закачалки за ключове.

Пейката от своя страна е разделена на 3 части – по една част за дамската и мъжката част на семейството, а средната – за ботуши. Освен за съхранение на обувки, на пейката се сяда при обуване, поставят се дамски и пазарски чанти или ученически раници.

В чекмеджетата на гардеробната част се побират чадъри, ръкавици и разни домакински дреболии. Зад вратичките имаме място за шапки и шалове, а на откритите рафтчета може да се сложи всичко. 

Разбира се, няма как пейката от портмантото да е достатъчна за всички обувки на семейството, затова сме изработили и един допълнителен шкаф за обувки.

В него се държат всички сезонни или не толкова често използвани обувки, предимно на дамската част от семейството. Шкафът е и с две чекмеджета за съхранение на козметика и бижута, а наличието на огледало е задължителна част за всеки коридор. 

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта, а също вижте и какви изменения претърпя идеята за “Портманто и шкаф за обувки” при нейната реализация.

Галерия – 3d визуализации

Портманто и шкаф за обувки – реализация

По- долу можете да видите реализацията на проекта “Портманто и шкаф за обувки”. Съществена промяна на проектираните мебели нямаше, освен че цветовете на използвания материал се различават донякъде от показаните на визуализациите. Освен това, семейството предпочете да не слага огледало над шкафа за обувки, а реши да запази съществуващото голямо стенно огледало, което стоеше срещу портмантото.

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN.

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом! 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ