Портманто и вграден гардероб в ниша

Това портманто за коридор се състои от няколко основни модула – гардеробче с вратички и чекмеджета за дрехи, пейка за сядане и закачалки за връхни дрехи.

Портманто и вграден гардероб в ниша

Добавили сме и шкаф със скрит кош за пране, понеже портмантото се намира близо до банята. Вратичката на шкафа е оставена леко по-къса, за проветрение на дрехите в коша, а самия кош може да се накланя и сваля при нужда. 

Портманто и вграден гардероб в нишаВграденият гардероб се намира в нишата между коридора с портмантото и кухнята и се състои от няколко функционални отделения.

Лявата му част е предвидена за склад – на дъска и ютия за гладене, домакинска стълба и прахосмукачка, в най-долната му част е мястото за куфари, кутии за обувки или друг багаж.

В надстройката се съхраняват одеяла, зимни дрехи и рядко използвани багажи. В средната част имаме лост за закачалки, а дясната страна е предназначена за сгънати дрехи и бельо. 

Разгледайте галерията с 3d визуализации на проекта “Портманто и вграден гардероб в ниша” .

Галерия с 3d визуализации

Портманто и вграден гардероб в ниша – реализация

По- долу можете да видите реализацията на проекта “Портманто и вграден гардероб в ниша”. Гардеробът в нишата се изработи така, както беше проектиран, без никакви промени в дизайна.

Портмантото обаче претърпя известни изменения.  По-съществените разлики с първоначалната идея са няколко. Вградения кош за пране отпадна и се замени с рафтове за обувки. Добави се едно чекмедже над него за дребни предмети. Премахнаха се чекмеджетата за дрехи, за сметка на врата и рафтчета, като на вратата оставихме възможност да се добави огледало.

Декорацията и разпределението на цветовете също малко се промениха, но щом на клиента му харесва, и ние сме доволни!

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN.

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом! 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ