Портманто и вграден гардероб в ниша

На пръв поглед обикновено портманто за коридор, състоящо се от няколко основни модула – гардеробче за дрехи, пейка за сядане и закачалки за връхни дрехи. Особеното тук е, че в него сме добавили шкаф, в който сме скрили кош за пране, тъй като портмантото се намира срещу банята. ПортмантоВратичката на този шкаф е оставена леко по-къса, за да може дрехите в коша да се проветряват, докато бъдат изпрани, а самия кош може да се накланя и сваля при нужда. Предвидени са чекмеджета за дребни дрехи и чорапи, тъй като в гардероба няма място за тях. 

Гардеробът е вграден в ниша между коридора с портмантото и кухнята и се състои от няколко функционални зони – лявата му част е предвидена за склад – на дъска и ютия за гладене, домакинска стълба и прахосмукачка, в най-долната му част е мястото за куфари, кутии за обувки или друг багаж – по желание. В надстройката се съхраняват одеяла, зимни дрехи и рядко използвани багажи. В средната част имаме лост за закачалки, а дясната страна е предназначена за сгънати дрехи и бельо. 

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта, а също вижте и какви изменения претърпя идеята за “Портманто и вграден гардероб в ниша” при нейната реализация.

Галерия с 3d визуализации

Портманто и вграден гардероб в ниша – реализация

По- долу можете да видите реализацията на проекта “Портманто и вграден гардероб в ниша”. Гардеробът в нишата се запази без промяна – нито на външния му вид, нито на вътрешното му разпределение. Портмантото обаче, поради бюджетни ограничения претърпя известни изменения, особено в гардеробната му част.  По-съществените разлики с първоначалната идея са няколко. Шкафа с кош за пране отпадна, премахнаха се няколкото чекмеджета в гардеробчето за дрехи, за сметка на повече рафтчета. Появи се повече място за обувки и ботуши в долната част на гардеробчето, а вратата му ще даде възможност за в бъдеще да се сложи огледало. Декорацията и разпределението на цветовете също малко се промениха, но както се казва – важното е на клиента да му харесва! 

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN.

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

А ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!