Портманто и вграден гардероб в ниша

Това портманто за коридор се състои от няколко основни модула – гардеробче с вратички и чекмеджета за дрехи, пейка за сядане и закачалки за връхни дрехи.

Портманто и вграден гардероб в ниша

Поради близостта на портмантото с банята, добавихме шкаф със скрит кош за пране. Вратичката на шкафа е оставена леко по-къса, за проветрение на дрехите в коша, а самия кош може да се накланя и сваля при нужда. 

Вграденият гардероб се намира в нишата между коридора с портмантото и кухнята и се състои от няколко функционални отделения.

Лявата му част е предвидена за склад – на дъска и ютия за гладене, домакинска стълба и прахосмукачка, в най-долната му част е мястото за куфари, кутии за обувки или друг багаж.

В надстройката се съхраняват одеяла, зимни дрехи и рядко използвани багажи. В средната част имаме лост за закачалки, а дясната страна е предназначена за сгънати дрехи и бельо.

Портманто и вграден гардероб в ниша

Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея и реализация – студио DY’SIGN

Портманто и вграден гардероб в ниша – реализация

По- долу можете да видите реализацията на проекта “Коридор “Канела”. Гардеробът в нишата се изработи така, както беше проектиран, без никакви промени в дизайна. Портмантото обаче претърпя известни изменения, откъм декорация и разпределението на цветовете.