Kухня с остров Силвия

Кухня “Силвия” е ъглова кухня с остров и бар столове. Материалът за лицето и видимите части е мдф мат, цвят перлено бяло, с фрезовани дръжки. Корпусът е от ПДЧ, има вградени електроуреди и хладилник Side by side. Работният плот, както и стенния гръб са термоустойчиви, на фирма Егер. Цветът на работния плот е Дъб Халифакс Табак, а цветът на гърба – Тиволи Беж. 

Кухня Силвия_страничноКухнята е проектирана за къща, близо до гр. София, в която вече имаше прокарани газова и водопроводна инсталации. Нашата задача беше да помогнем с най-оптималното разпределение на шкафовете, като се съобразим и с желанието на клиентите мивката да бъде близо до прозореца. С определянето на тяхното разположение, стана по-лесно да се вземе решение и относно електрическата инсталация. 

Кухнята е с размери 3,9на 1,80м, заедно с хладилника, а целта на острова е да предложи допълнителен работен плот, както и място за почивка и едно питие.

За долният ред използвахме електрическа фурна с пара, комбиниран газов плот за вграждане с индукция, малка съдомиялна и механизъм за вграждане тип бъбрек, за да оползотворим “глухия” ъгъл.

Кухня с остров СилвияЗа по-голяма функционалност добавихме изтегляща се кошница за бутилки и буркани до фурната, вграден кош за боклук под мивката и скрито чекмедже за прибори в шкаф с дълбоки чекмеджета за съдове.

Избраната мивка е от материал фатгранит, тъмнобежов цвят, а смесителят беше закупен предварително. В острова пък събрахме 4 еднавки чекмеджета с пълно изтегляне и плавно прибиране. 

Горните шкафове разделихме на 2 реда, с нормална дълбочина. Вратичките на горния ред се отварят нагоре, с механизми Aventos на фирма Blum, а за долния ред използвахме странично отваряне с tip-on механизъм, пак на Blum. Отказахме се да вграждаме микровълнова фурна в долния ред, поради предимствата на индукцията в готварския плот. 

На визуализациите можете да видите фрезованите дръжки на долния ред, които са възможни единствено при мдф боя. 

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Кухня с остров Силвия”. Материал – ПДЧ и МДФ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN.

Галерия с 3d визуализации

A ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!

Разгледайте И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ