Kухня от мдф Гергана

Кухня от мдф Гергана е наш проект на кухня в бял и сив гланц. Корпусът е от ПДЧ, електроуредите са вградени, монтирани са LED лунички. Работният плот, както и стенния панел са термоустойчиви, на фирма Егер. Цветът на работния плот е Златен дъб крафт, а на стенния гръб – Мрамор мармара.

Кухня от мдф Гергана е малка, с размери 2,15 на 1,20м. Разположена е на специално изградена за нея стена, която прегражда голяма дневна с трапезария. По този начин частта от дневната, която остава зад кухнята, се обособява като детска стая.

ВиК тръбите, както и отдушника за абсорбатора са преместени на новата стена, a eлектрическата инсталация e съобразена с проекта на кухнята. Клиентите се колебаха известно време кои точно да бъдат местата на фурната и мивката, но в крайна сметка фурната отиде в средата, а мивката – най-вдясно.

В долния ред, събрахме още фурна с чекмедже под нея, 3 малки чекмеджета, бутиларник и съдомиялна. Под мивката е оставено място за мелничка за отпадъци.

Кухня от мдф Гергана

Горният ред разделихме на 2 реда, с различна дълбочина. В първото ниво, което е с нормална дълбочина, вградихме микровълнова фурна и абсорбатор.

Второто ниво направихме издадено над първото, с дълбочина от 60см. В него предвидихме LED лунички за вграждане, чиято цел е да служат за основно кухненско осветление.

Двата реда вратички на горния ред се отварят нагоре, с механизми Aventos на фирма Blum, а за долния кухненски ред използваме пуш отваряне.

Материал – ПДЧ и МДФ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN

Разгледай още дневни и кухни

Боксониера АннаБоксониера Анна

Дневна с кухня Надежда

Дневна с кухня МоникаДневна Моника

Кухня ЛедаКухня Леда

Дневна Какао

Кухня КанелаШампанско и мрамор в кухнята

Японска дневна с кухняЯпонска дневна с кухня Павлина

Боксониера КалинаИнтериор проекти -боксониера Калина

Дневна с кухня КирилДневна с кухня Кирил

Кухня с остров СилвияКухня Силвия_странично

Кухня от мдф Гергана

Кухня с домашен офисКухня с домашен офис