Красива малка кухня от мдф

Красива малка кухня от мдф е наш проект на кухня в бял и сив, гланц. Корпусът е от ПДЧ, електроуредите са вградени, монтирани са LED лунички.

Работният плот, както и стенния панел са термоустойчиви, на фирма Егер. Цветът на работния плот е Златен дъб крафт, а на стенния гръб – Мрамор мармара. С този цвят може да видите изпълнение и в друга наша КУХНЯ.

Малка кухня от мдф и пдч

Нашата красива малка кухня от мдф е с размери 2,15 на 1,20м, без да броим хладилника, за който предварително беше отделено място. Разположена е на специално изградена за нея стена, която прегражда голяма дневна с трапезария. По този начин частта от дневната, която остава зад кухнята, се обособява като детска стая.

ВиК тръбите, както и отдушника за абсорбатора са преместени на новата стена. Електрическата инсталация предстоеше да бъде съобразена с проекта за кухнята. 

Известно време обсъждахме кои точно да бъдат местата на фурната и мивката, но в крайна сметка фурната отиде в средата, а мивката – най-вдясно.

Малка кухня от мдф и лед луни

В долния ред, събрахме още фурна с чекмедже под нея, 3 малки чекмеджета, бутиларник и съдомиялна. Под мивката планувахме да се монтира мелничка за отпадъци.

Горният ред разделихме на 2 реда, с различна дълбочина. В първото ниво, което е с нормална дълбочина, вградихме микровълнова фурна и абсорбатор.

Второто ниво направихме издадено над първото, с дълбочина от 60см. В него предвидихме да се поставят и LED луничките, които служат за основно кухненско осветление.

Двата реда вратички на горния ред се отварят нагоре, с механизми Aventos на фирма Blum, а за долния ред използваме пуш отваряне.

Красива малка кухня от МДФ

Материал – ПДЧ и МДФ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN.