Красива малка кухня от мдф

Показваме ви наш проект на красива малка кухня от мдф гланц в бяло и сиво, корпус от ПДЧ, вградени електроуреди и LED лунички. Работният плот, както и стенния панел са термоустойчиви, на фирма Егер, като цветът на работния плот е Златен дъб крафт, а цветът на стенния гръб е Мрамор мармара. С цвят мрамор мармара може да видите и друга наша КУХНЯ, този цвят наистина е красив.

Малка кухня от мдф и пдч

Нашата красива малка кухня от мдф е с размери 2,15 на 1,20м, без да броим хладилника, който си има своето ъгълче с размери 60 на 60см. Кухнята е предназначена за млада двойка, която е решила да прегради голяма дневна с трапезария със стена, за да може да оформи зад кухнята детска стая. ВиК тръбите, както и отдушника за абсорбатора са преместени на новата стена, а електрическата инсталация предстоеше да бъде съобразена с проекта за кухнята. 

Известно време обсъждахме кои точно да бъдат местата на фурната и мивката, защото според принципа на работния триъгълник за най-малко движение в кухнята, мивката трябваше да бъде по средата между хладилника и фурната, но в крайна сметка местата им бяха разменени и фурната отиде в средата.

Малка кухня от мдф и лед луни

В долния ред, който е малко по-висок от обичайните 89см, освен фурната събрахме още 3 малки чекмеджета, бутиларник, съдомиялна, и разбира се мивката, под която клиентите пожелаха да монтират мелничка за отпадъци.

Горният ред разделихме на 2 реда по желание на клиентите – в първото ниво, което е с нормална дълбочина, вградихме микровълнова фурна и абсорбатор, а второто ниво направихме издадено над първото, с дълбочина от 60см. В него предвидихме да се поставят и LED луничките, които служат за основно кухненско осветление.

Двата реда вратички на горния ред се отварят нагоре, с механизми Aventos на фирма Blum, а за долния ред използваме пуш отваряне. Вграденият хладилник зае мястото си в ъгъла, като специално обърнахме внимание да бъде възможно най-високият, за да бъде удобен на клиентите, които също са с ръст над средна височина. 

Можем да изработим показаната кухня и за вас, като я променим по вашия вкус, разбирания и пространство. Ако сега ви предстои да обзавеждате нова кухня, може да попълните и нашата АНКЕТНА КАРТА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА КУХНЯ , която не само ще ви даде възможност да се свържете с нас, но и сами да си отговорите на най-важните въпроси, които стоят пред вас в процеса преди или по време на поръчка на кухня. 

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Красива малка кухня от МДФ”.Материал – ПДЧ и МДФ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN.

Галерия с 3d визуализации

Разгледайте И ДРУГИТЕ НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ СЕКЦИЯ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

A ако и Вие желаете да имате красиви, функционални и практични мебели с отлично качество и на добра цена, свържете се с нас. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!