Спалня Надежда

Спалня Надежда се намира в апартамент в новостроящ се блок в кв. Надежда, който има доста объркано разпределение. По проект в апартамента е трябвало да има кухня с дневна, която беше преработена на детска стая, преходните спалня към просторен кабинет се превърнаха на дневна с кухня, а детската стая стана на спалня.

За детската стая в апартамента вече ви разказахме наскоро, за проекта на дневната с кухня – също, а сега ще ви запознаем със спалнята.

Разгледайте галерията със снимки на проекта “Спалня Надежда”

Спалня Надежда е с големина 14,5кв.м. За нея се съобразихме с няколко неща: с цвета на стените, който предварително беше избран и поставен от собствениците, с местата на контактите и осветлението, и с дограмата. Дограмата е поставена от строителя, стаята има излаз на мъничка тераса. Настилката на пода е същата, която избрахме по време на проекта за дневната, тогава предвидихме количества за всички помещения в апартамента, без коридора и баните.

Кликнете на бутона “Виртуална реалност”,  за да видите 360-градусовата панорама на проекта “Спалня Надежда”

Всички мебели в тази стая са от ламинирано ПДЧ, на фирма Еггер.

Спалнята е с двойнослепени плочи от ПДЧ, за по-голяма стабилност и издръжливост. Към нейната табла има две прикрепени нощни шкафчета, всяко с по две чекмедженца. Размерите на матрака са 160/200см, с амортисьорен механизъм за повдигане и място за багаж под него.

В близост до спалнята сме поставили малка ракла за завивки, с повдигащ се нагоре капак, скрит от мека възглавница за сядане. Над раклата има стенна етажерка за книги и сувенири, а до нея малка тоалетка с огледало.

Гардеробът е с плавно плъзгащи се врати, които по изискване на клиентите категорично не трябваше да са огледални.  Висок е до тавана, с ширина 215см и 65см дълбочина. Зад вратите има няколко чекмеджета с пълно изтегляне и плавно прибиране, без дръжки. Над тях сме предвидили изтеглящ се лифт за закачалки, и рафт за багаж.

Очаквайте скоро снимки и от реализацията на проекта!

А ако сега обзавеждате спалня или цял апартамент, свържете се с нас. Ние ще ви направим красив и изпълним проект, ще ви дадем оферта за производство и ще ви помогнем с реализацията. Нека заедно направим светът по-уютен и красив, започвайки от Вашия дом!

ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ ОТ СТУДИО DY’SIGN

Кухня с остров СилвияDY'SIGN
Красива малка кухня от мдф - колаж