Спалня Надежда

Апартамент “Надежда”

Спалня Надежда се намира в тристаен апартамент с две бани, и с доста объркано разпределение в кв. Надежда.

Според архитектурния проект в апартамента е трябвало да има кухня с дневна, от която всъщност се получи чудесна детска стая. Предвидената спалня, граничеща с преход към просторен кабинет, се превърна на просторна дневна с кухня посредством премахване на разделителната стена.

А за детската стая, която стана на уютна спалня, ще ви разкажем сега.

Спалня “Надежда”

Спалня Надежда е с големина 14,5кв.м, и има малка прилежаща тераса. За мебелите от този проект се съобразихме с цвета на стените, който предварително беше избран и поставен от собствениците, с местата на ключовете, контактите и осветлението, както и с цвета на дограмата, поставена от строителя.

Настилката на пода е трислоен паркет, същия като в дневната и детската стая.

Кликнете на бутона “Виртуална реалност”,  за да видите 360-градусовата панорама на проекта “Спалня Надежда”

Мебелите в тази стая са произведени от ламинирано ПДЧ, цвят Орех Линкълн, на фирма Егер.

Спалнята е с двойнослепени плочи от ПДЧ, за по-голяма стабилност и издръжливост. Към нейната табла има две прикрепени нощни шкафчета, всяко с по две чекмедженца. Размерите на матрака са 160/200см, с амортисьорен механизъм за повдигане и място за багаж под него.

В близост до спалнята сме поставили малка ракла за завивки, с повдигащ се нагоре капак, скрит от мека възглавница за сядане. Над раклата има стенна етажерка за книги и сувенири, а до нея малка тоалетка с огледало.

Гардеробът е с плавно плъзгащи се врати, които по изискване на клиентите категорично не трябваше да са огледални.  Висок е до тавана, с ширина 215см и 65см дълбочина. Зад вратите има няколко чекмеджета с пълно изтегляне и плавно прибиране, без дръжки. Над тях сме предвидили изтеглящ се лифт за закачалки, и рафт за багаж.

Виж още от Апартамент Надежда

Виж още спални