Спалня Надежда

Апартамент „Надежда“

Спалня Надежда се намира в тристаен апартамент в кв. Надежда, в който според архитектурния проект, е трябвало да има спалня, свързана с преход към просторен кабинет, кухня с трапезария и дневна, и детска стая. Всички стаи смениха предназначението си, само коридорът и баните запазиха първоначалните си функции.

От кухнята с дневна се получи чудесна детска стая. Спалнята, граничеща с преход към просторен кабинет, се превърна на просторна дневна с кухня посредством премахване на разделителната стена. А за детската стая, която стана на уютна спалня, ще ви разкажем сега.

Спалня Надежда

Спалня Надежда е с големина 14,5кв.м, и има малка прилежаща тераса. Мебелите са произведени от ламинирано ПДЧ, цвят Орех Линкълн, на фирма Егер.

Съобразихме се с цвета на стените, който предварително беше избран и поставен от собствениците, с местата на ключовете, контактите и осветлението, както и с цвета на дограмата, поставена от строителя.

Настилката на пода е трислоен паркет, същия като този, който избрахме за дневната и детската стая.

Кликнете на бутона „Виртуална реалност“,  за да видите 360-градусовата панорама на проекта “Спалня Надежда”

Спалнята е с двойнослепени плочи от ПДЧ, за по-голяма стабилност и издръжливост. Към нейната табла има две прикрепени нощни шкафчета, всяко с по две чекмедженца. Размерите на матрака са 160/200см, с амортисьорен механизъм за повдигане и място за багаж под него.

В близост до спалнята сме поставили малка ракла за завивки, с повдигащ се нагоре капак, скрит от мека възглавница за сядане. Над раклата има стенна етажерка за книги и сувенири, а до нея малка тоалетка с огледало.

Гардеробът е с плавно плъзгащи се врати.  Висок е до тавана, с ширина 215см и 65см дълбочина. Зад всяка врата има по 3 чекмеджета с пълно изтегляне и плавно прибиране, без дръжки. Над тях предвидихме да има изтеглящ се лифт за закачалки, и рафт за багаж.

Разгледай още от Апартамент "Надежда"

Надежда в розово и крем

Детска стая Алекс

По време на реализацията на проекта внесохме някои незначителни промени в него. Нощните шкафчета стъпиха на пода, вместо да бъдат захванати за таблата на леглото, и скъсихме дължината на леглото от 200 на 190см, за да има повече място за минаване между него и прозореца.

Разгледай още спални

Спалня Надежда

Спалня Какао

Спалня Канела

Боксониера КалинаБоксониера Калина

Спалня Елшапроектиране на спалня, 3d визуализация

Спалня АделинаИнтериор проекти - Класическа спалня в романтично синьо