Спалня Надежда

Апартамент „Надежда“

Спалня Надежда се намира в тристаен апартамент в кв. Надежда, в който всички стаи смениха предназначението си, само коридорът и баните запазиха първоначалните си функции.

Според архитектурния проект, е имало спалня, свързана с преход към просторен кабинет, която превърнахме на просторна дневна с кухня посредством премахване на разделителната стена между тях.

От бившата кухня с трапезария и дневна се получи чудесна детска стая, за която можете да прочетете на нашия сайт, а за детската стая, която обзаведохме като уютната спалня Надежда, ще ви разкажем сега.

Спалня Надежда

Спалня Надежда е с големина 14,5кв.м, и има малка прилежаща тераса. Съобразихме се с цвета на стените, който предварително беше избран и поставен от собствениците, с местата на ключовете, контактите и осветлението, както и с цвета на дограмата, поставена от строителя.

Настилката на пода е трислоен паркет, същия като този, който избрахме за дневната и детската стая.

Мебелите са произведени от ламинирано ПДЧ, цвят Орех Линкълн, на фирма Егер. Спалнята е с двойнослепени плочи, за по-голяма стабилност и издръжливост. Размерите на матрака са 160/190см, с амортисьорен механизъм за повдигане и място за багаж под него. От всяка страна на леглото поставихме по едно нощно шкафче.

В близост до спалнята сме поставили малка ракла за завивки, с повдигащ се нагоре капак, скрит от мека възглавница за сядане. Над раклата има стенна етажерка за книги и сувенири, а до нея малка тоалетка с огледало.

Гардеробът е с плавно плъзгащи се врати.  Висок е до тавана, с ширина 215см и 65см дълбочина. Зад всяка врата има по 3 чекмеджета с пълно изтегляне и плавно прибиране, без дръжки. Над тях предвидихме да има изтеглящ се лифт за закачалки, и рафт за багаж.

Разгледай още от Апартамент "Надежда"

Надежда в розово и крем

Детска стая Алекс