БОКСОНИЕРА КАЛИНА

Тук ще ви покажем дизайн проекта на Боксониера Калина – малък апартамент от 30м², на който извършихме тотален ремонт. Разказахме ви вече за Баня Калина, показахме и снимки от нейната реализация.

Клиентите ни повече държаха да направим ремонт на боксониерата, отколкото да я обзаведем. Проектирахме дизайна и изпълнихме ремонта, обзавеждането също беше одобрено. Публикуваме проекта, ако желаете да почерпите идея за вашите малки апартаменти.

Боксониера Калина

Боксониера Калина беше в доста трагично състояние преди ремонта. Тъмна кухничка, малка стая с мокет и вехто обзавеждане, голяма тераса с ръждясали винкели и строшени стъкла… Изгнила вътрешна дограма, спираща допълнително светлината от терасата…

Входната врата се засичаше с вратите на банята и на кухнята в малко антре, от което се влизаше през четвърта врата в стаята. Сложихме нова, блиндирана входна врата с отваряне навън към етажа. Премахнахме вратите на кухнята и на стаята, и сменихме вратата на банята с нова.

Кухнята беше в тъмната част на апартамента. Почти изцяло затворена, освен врата, тя имаше само едно мъничко прозорче високо на стената, която я разделяше от стаята. Изкъртихме стената под прозорчето и разширихме отвора, за да направим вход за кухнята, а на мястото на кухненската врата в антрето изградихме ниша, в която вградихме гардероб.

Кликнете на бутона “Виртуална реалност”,  за да видите 360-градусовата панорама на проекта “Боксониера Калина”

Усвоихме терасата, като изкъртихме вътрешната дограма, и поставихме нова външна пвц дограма. Направихме окачен таван на терасата, за да скрием нейния крив таван. Изравнихме пода на терасата с пода в стаята.

Освен в банята, преработихме ВиК тръбите и в кухнята, като ги прибрахме в стените, само оставихме достъп до водомерите. На мястото на стария изгнил радиатор в стаята, сложихме нов, алуминиев.

Подменихме ел. инсталацията в целия апартамент – ново табло, изводи за фурна и абсорбатор, домофон, звънец, контакти, осветления. Голямо къртене беше, повечето стени бяха панел. Измазахме, шпакловахме фино, и боядисахме с финландски латекс. Последва монтаж на ламинат, помогнахме и с избора и монтажа на лампи…

И стигнахме дотук, понеже в апартамента се нанесе наемател. Може би в един момент клиентите ни ще поискат да довършим обзавеждането, а дотогава се надяваме да бъдем част и от вашия проект.

Разгледай баня Калина и още

Баня Калина
Интериор проекти - Баня Калина

Баня Анна

Баня ДружбаИнтериор проекти - Баня Дружба

Баня КакаоИнтериор проекти - Апартамент Какао_дневна с кухня

Баня КакаоИнтериор проекти - Апартамент Какао_дневна с кухня

Баня Канела
Проекти - Апартамент Канела_баня

Баня ДаринаИнтериорни проекти - Баня Дарина